Publicaties

"Dagaz"

"Mijn vader is dood. Ik zag hem gaan, voor mijn ogen. Het ene moment daar, vervolgens niet meer. Zijn ziel steeg uit zijn lichaam en op dat moment brak er iets in mij. Een barst in wat ik dacht dat Ik was. Door die scheur kwam licht naar binnen, prachtig maar afschuwelijk. Ik stierf met hem.

Even later zat ik aan het water. De zon schitterde op de kleine golfjes. Ik staarde naar een boterbloem. Ik weet niet hoe het kwam, maar de boterbloem opende zich voor mijn ogen en ik zag het hele universum in haar kern, inclusief mijzelf. In die bloem. Ik was in de bloem, de bloem was in mij, er waren geen grenzen meer..."

Dagaz is het resultaat van een doorlopen spiraal in het 29-jarige leven van Mirjam. De cyclische weg voert langs de afdaling, de tocht door de onderwereld, de klim en nieuwe dageraad. Het is een poëtische vertaling van de ervaringen op haar reis en gaat over verdriet, liefde, natuur, rouw en sterven, ervaringen van eenheid, haar spirituele leven dat sjamanistisch gekleurd is en over kracht en zwakheid. Het is een verzamelwerk over jezelf verliezen en hervinden, over de kracht van kwetsbaarheid en over de verbinding met het goddelijke.

Dagaz wordt verwacht in 2019


 

Colofon

Auteur: M. van Donselaar
Omslagontwerp: M. van Donselaar
Uitgeverij: In eigen beheer bij Brave New Books, Singel Uitgeverijen, Amsterdam
ISBN: 9789402178951
© M. van Donselaar

Mini-cursus Aarding

Gratis PDF

Download hier de mini-cursus over hoe je jezelf het beste kunt aarden in het dagelijks leven. De cursus is bedoelt voor mensen die net beginnen op het spirituele pad, of mensen die merken dat ze niet goed gegrond zijn, of gewoon ieder die interesse heeft zich een beetje in gronding/aarding te verdiepen om hun basis te versterken.

FOLLOW ME:

  • Facebook B&W

© 2018 - 2019 by © HET VROUWENRAD/ by Mirjam van Donselaar.
KVK NMMR: 72709510
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring & Cookies