Publicaties

"Dagaz"

"Mijn vader is dood. Ik zag hem gaan, voor mijn ogen. Het ene moment daar, vervolgens niet meer. Zijn ziel steeg uit zijn lichaam en op dat moment brak er iets in mij. Een barst in wat ik dacht dat Ik was. Door die scheur kwam licht naar binnen, prachtig maar afschuwelijk. Ik stierf met hem.

Even later zat ik aan het water. De zon schitterde op de kleine golfjes. Ik staarde naar een boterbloem. Ik weet niet hoe het kwam, maar de boterbloem opende zich voor mijn ogen en ik zag het hele universum in haar kern, inclusief mijzelf. In die bloem. Ik was in de bloem, de bloem was in mij, er waren geen grenzen meer..."

Dagaz is het resultaat van een doorlopen spiraal in het 29-jarige leven van Mirjam. De cyclische weg voert langs de afdaling, de tocht door de onderwereld, de klim en nieuwe dageraad. Het is een poëtische vertaling van de ervaringen op haar reis en gaat over verdriet, liefde, natuur, rouw en sterven, ervaringen van eenheid, haar spirituele leven dat sjamanistisch gekleurd is en over kracht en zwakheid. Het is een verzamelwerk over jezelf verliezen en hervinden, over de kracht van kwetsbaarheid en over de verbinding met het goddelijke.

Dagaz is nu verkrijgbaar voor € 22,90 excl. 9% btw en excl. verzendkosten
(€4,00 verzendkosten binnen Nederland)
Stuur een e-mail met je adresgegevens via de contactpagina om Dagaz te bestellen.


 

Colofon

Auteur: M. van Donselaar
Omslagontwerp: M. van Donselaar
Uitgeverij: In eigen beheer bij Brave New Books, Singel Uitgeverijen, Amsterdam
ISBN: 9789402178951

Mini-cursus Aarding

Gratis PDF

Download hier de mini-cursus over hoe je jezelf het beste kunt aarden in het dagelijks leven. De cursus is bedoelt voor mensen die net beginnen op het spirituele pad, of mensen die merken dat ze niet goed gegrond zijn, of gewoon ieder die interesse heeft zich een beetje in gronding/aarding te verdiepen om hun basis te versterken.

"De Heilige Nachten"

Ieder jaar organiseerde ik een online-training om aandacht te geven aan de nachten tussen de jaren, die de Rauhnächte genoemd worden, ofwel: Rooknachten.
Dit zijn de Twaalf Nachten, of in sommige tradities zelfs meer, tussen de jaren. Het zijn de nachten tussen midwinter en het nieuwe jaar en ze worden beschouwd als zeer magische nachten...

Dit jaar heb ik een boek geschreven van meer dan 100 die je door deze bijzondere nachten heen leidt door middel van rituelen, verhalen, tradities, weetjes, meditaties, visualisaties, recepten, kruiden om te roken, wandelingen en nog veel meer. Het is een verzamelwerk van wat ik tot nu toe te weten ben gekomen over deze periode in onze Europese traditie en het is een ode aan de stilte en het donker.
Wanneer je meedoet aan de online begeleidde Rooknachten kun je dit boek doorwerken met mij aan je zijde tijdens deze nachten en met anderen door middel van een online facebookgroep om met andere deelnemers uit te wisselen als je daar behoefte aan hebt. Het boek komt in september uit bij A3 Uitgevers en dan volgt er ook meer informatie over de online training in december en kun je het boek bij mij bestellen.


Colofon

Auteur: M. van Donselaar
Omslagontwerp: M. van Donselaar
Uitgeverij: A3 Uitgevers

levenwiel

Podcasts

Wil je luisteren naar een interessante podcasts over verschillende onderwerpen zoals vrouwelijkheid, tradities, spiritualiteit, psychologie en meer?

Kijk dan op mijn Spreaker Podcast profile!
Klik HIER om te luisteren.


© Het Vrouwenrad

Volg het Vrouwenrad op Facebook

  • Facebook B&W

© 2019 - 2020 by © Het Vrouwenrad/
by Mirjam van Donselaar
KVK nmmr: 72709510
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring & Cookies