Ervaringen met mij en alles wat ik doe, ben en aanbied

"Ik heb al een paar vrouwencirkels meegedaan en onlangs ben ik begonnen met de Matronentraining.

Mirjam is een lieve vrouw die ontzettend veel weet van de stof die ze aanbiedt. Ze kan veel vertellen maar heeft ook mooie meditaties en trancereizen, onder begeleiding van haar drum. De cirkels en training zijn met zorg in elkaar gezet en de aankleding biedt rust en warmte! Je bent er echt even uit en het geeft mij een fijn me-time gevoel!

Er is veel ruimte om te delen maar dat is geen verplichting! Ook na de training of vrouwencirkel is zij bereikbaar om eventueel ondersteuning te bieden, altijd zonder oordeel, maar met opbouwende tips!

Het mooie van Mirjam vind ik dat ze altijd aangeeft dat we allemaal gelijk zijn en dat zij niet een duidelijke juffen/leidersrol heeft! Dat geeft mij een gevoel van gelijkwaardigheid en openheid!

Ik hoop nog vaak van jouw kennis en cirkels/trainingen te mogen genieten!"

 

- Ilse Bunnik van Algiz-Oerkracht

"Op pure intuïtie heb ik mij aangemeld voor cirkels, workshops en nu de Matronentraining van Mirjam van het Vrouwenrad. Ik zeg altijd dat mijn intuïtie mij nooit in de steek laat en dat heeft hij dit keer ook zeker niet gedaan. Ik ben blij dat ik Mirjam heb leren kennen. Zij is een vrouw die stevig in haar schoenen staat en precies weet waar zij spiritueel staat. Je merkt haar enthousiasme en kennis als ze verteld over het sjamanisme, over verschillende godinnen en over spiritualiteit in het algemeen. Haar kennis is groot en groeit alleen nog maar. Hetzelfde geldt in mijn inzicht voor haar enthousiasme. 

Omdat zij zo stevig in haar schoenen staat, haar kennis altijd paraat heeft en vol enthousiasme iets kan doen zijn haar cirkels, workshops en trainingen erg fijn om te volgen. Je voelt je veilig, want ze weet wat ze doet. Ze weet hoe ze mensen die elkaar nog nooit gezien hebben te laten communiceren en verbinden met elkaar. Kortom: een fijne vrouw met fijne trainingen ;-) Zeker een aanrader, want je kan veel van haar opsteken! "

- Ingrid van Spinnhjul

"Afgelopen weekend ben ik bij de Tempel van de Vrouwe geweest. Een heerlijke ervaring, waarbij je even lekker het dagelijks leven achter je kon laten. In een kleine groep hebben we verschillende dingen gedaan om onszelf te verbinden met onze eigen energie, maar ook met die van onze voormoeders. Door lekker creatief te zijn, konden we dit zelf vorm geven. Al mijn ervaringen kon ik delen, zonder bang te zijn veroordeeld te worden, er werd echt naar mij geluisterd. Daarnaast werd er alles aan gedaan om te helpen bij dingen waar we tegen aan liepen, of vragen die we hadden.
Al met al een hele leerzame, interessante, creatieve en ontspannende/rustgevende middag. Heerlijk!

Ik beveel het dan ook iedereen, die zich graag eens verdiept in zichzelf en de eeuwenoude (vrouwen)cultuur èn graag een gezellige tijd heeft, eens iets te doen bij het Vrouwenrad."

- Sam

"Ik heb diverse workshops van Mirjam meegemaakt, weven, magie van de Lage Landen en de Matronen Workshop in Hatten. Ik vind dat zij dit alles goed onderzoekt, onderbouwd en het tevens goed en duidelijk verwoord en uitlegt. Ik vind haar zeker een aanrader om workshops en trainingen bij te volgen!"

- Rinus de Ruiter van JJ Healing

Volg het Vrouwenrad op Facebook

  • Facebook B&W

© 2019 - 2020 by © Het Vrouwenrad/ by Mirjam van Donselaar
KVK nmmr: 72709510
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring & Cookies