slang

Ervaringen met het Vrouwenrad

"Ik heb al een paar vrouwencirkels meegedaan en onlangs ben ik begonnen met de Matronentraining.

Mirjam is een lieve vrouw die ontzettend veel weet van de stof die ze aanbiedt. Ze kan veel vertellen maar heeft ook mooie meditaties en trancereizen, onder begeleiding van haar drum. De cirkels en training zijn met zorg in elkaar gezet en de aankleding biedt rust en warmte! Je bent er echt even uit en het geeft mij een fijn me-time gevoel!

Er is veel ruimte om te delen maar dat is geen verplichting! Ook na de training of vrouwencirkel is zij bereikbaar om eventueel ondersteuning te bieden, altijd zonder oordeel, maar met opbouwende tips!

Het mooie van Mirjam vind ik dat ze altijd aangeeft dat we allemaal gelijk zijn en dat zij niet een duidelijke juffen/leidersrol heeft! Dat geeft mij een gevoel van gelijkwaardigheid en openheid!

Ik hoop nog vaak van jouw kennis en cirkels/trainingen te mogen genieten!"

 

- Ilse B.

Mirjam het Vrouwenrad

"Op pure intuïtie heb ik mij aangemeld voor cirkels, workshops en nu de Matronentraining van Mirjam van het Vrouwenrad. Ik zeg altijd dat mijn intuïtie mij nooit in de steek laat en dat heeft hij dit keer ook zeker niet gedaan. Ik ben blij dat ik Mirjam heb leren kennen. Zij is een vrouw die stevig in haar schoenen staat en precies weet waar zij spiritueel staat. Je merkt haar enthousiasme en kennis als ze verteld over het sjamanisme, over verschillende godinnen en over spiritualiteit in het algemeen. Haar kennis is groot en groeit alleen nog maar. Hetzelfde geldt in mijn inzicht voor haar enthousiasme. 

Omdat zij zo stevig in haar schoenen staat, haar kennis altijd paraat heeft en vol enthousiasme iets kan doen zijn haar cirkels, workshops en trainingen erg fijn om te volgen. Je voelt je veilig, want ze weet wat ze doet. Ze weet hoe ze mensen die elkaar nog nooit gezien hebben te laten communiceren en verbinden met elkaar. Kortom: een fijne vrouw met fijne trainingen ;-) Zeker een aanrader, want je kan veel van haar opsteken! "

- Ingrid van Paramica

"Afgelopen weekend ben ik bij de Tempel van de Vrouwe geweest. Een heerlijke ervaring, waarbij je even lekker het dagelijks leven achter je kon laten. In een kleine groep hebben we verschillende dingen gedaan om onszelf te verbinden met onze eigen energie, maar ook met die van onze voormoeders. Door lekker creatief te zijn, konden we dit zelf vorm geven. Al mijn ervaringen kon ik delen, zonder bang te zijn veroordeeld te worden, er werd echt naar mij geluisterd. Daarnaast werd er alles aan gedaan om te helpen bij dingen waar we tegen aan liepen, of vragen die we hadden.
Al met al een hele leerzame, interessante, creatieve en ontspannende/rustgevende middag. Heerlijk!

Ik beveel het dan ook iedereen, die zich graag eens verdiept in zichzelf en de eeuwenoude (vrouwen)cultuur èn graag een gezellige tijd heeft, eens iets te doen bij het Vrouwenrad."

- Sam v M.

Nerthus Vrouwenrad

"Ik heb diverse workshops van Mirjam meegemaakt, weven, magie van de Lage Landen en de Matronen Workshop in Hatten. Ik vind dat zij dit alles goed onderzoekt, onderbouwd en het tevens goed en duidelijk verwoord en uitlegt. Ik vind haar zeker een aanrader om workshops en trainingen bij te volgen!"

- Rinus de Ruiter

" Leerzaam en goed georganiseerd. De verhalen vond ik fijn om te horen, vooral omdat je merkt dat Mirjam onderzoek heeft gedaan. Het sluit aan bij mijn eigen beleving van voorchristelijke Europese spiritualiteit en bood een kans tot verbinding met mijn voormoeders.

Hier zou ik zeker nog een workshop of lezing willen bijwonen!"

- Charlotte A.

Vrouwencirkel Gouda
65267643_2353869871344481_85571214713552
66268868_2357139507684184_48148236306323

" Inmiddels heb ik verschillende activiteiten gedaan met Het Vrouwenrad.. Een verbindende wandeling, een vrouwencirkel en een workshop. Steeds weer kom ik terug. Een safe space, fijne verbinding en voedende wijsheid. Ik vind het prachtig om te merken dat activiteiten van Het Vrouwenrad niet alleen spiritueel vervullend zijn maar ook gestoeld zijn op, wetenschappelijke, kennis.. Wanneer je wilt raken aan oude tradities is gedegen onderzoek noodzakelijk en verrijkend..
Het is zo knap en bijzonder hoe dit steeds weer samenkomt bij Het Vrouwenrad"

- Pascalle M.

"Ik heb al meerdere lezingen en cursussen gevolgd. De laatste was de Matronen. Dit heeft voor mij een hele nieuwe deur opengezet op een hele fijne manier, dank je wel Mirjam"

- Nelleke W.