slang

Aardings-sessie

 

Van hoofd naar buik

 

In deze moderne tijd vergeten we vaak om de tijd te nemen om tot rust te komen. We leven veel in ons hoofd, we moeten dingen regelen, we werken minder met onze handen, we analyseren, denken de hele dag hard na, praten met mensen, regelen, organiseren, zorgen voor de kinderen, en nog veel meer. Kortom, we leven in een wereld die gericht is op de ratio, het intellect, het IQ. Daarbij worden vaak de andere aspecten - die te maken hebben met vrouwelijkheid - van ons leven vergeten, zoals ons gevoelsleven, ons spirituele leven en ons lichaam.  Soms gaat het zo ver dat de verbinding tussen ons hoofd en ons lichaam en ons hart helemaal verstoord is. We merken dit aan de volgende symptomen:

 

- licht gevoel in je hoofd
- angsten
- gevoel hebben te zweven
- onrust, gejaagdheid
- spanningen en stress

- spierkrampen
- rug- en schouderpijn
- problemen met de menstruatie

- slecht voor jezelf zorgen
- veel zelfkritiek


 

 

- darmklachten
- hoofdpijn
- vermoeidheid
- slaapproblemen
- je down voelen
- verbinding met je vrouw-zijn kwijt zijn, sensualiteit missen
- piekeren
- onzekerheden
- moeilijke relatie met je lichaam
- veel ideeën maar niks kunnen afmaken

 

  

 


Ons feilbaar denken...

Ons lichaam is erg intelligent, ook al erkennen de meeste mensen dit niet. Het lichaam weet vaak waar de schoen wringt, terwijl ons hoofd het probeert te ontkennen. Heb je wel eens gezegd dat je niet boos meer bent, terwijl je een klein vuurtje voelt laaien in je buik? Precies. Het lichaam laat ons in contact komen met onze intuïtie, ons gevoelsleven en ons onderbewustzijn. We moeten de verbinding met ons lichaam, en voor vrouwen met name het buik- en bekkengebied, niet verwaarlozen. Het kan ons namelijk zo veel helpen op zo veel gebieden in ons leven!

 

20190715_214721.jpg


Een Aardings-sessie

Aarding betekent 'opnieuw verbinden met jouw aarde', daar waar jij uit bent opgebouwd, het is het terug herstellen van de stabiliteit, kern en harmonie, verbinden met alle aspecten van jouw wezen. Een Aardings-sessie in mijn praktijk betekent een cadeautje aan jezelf. Het is een moment om heerlijk tot rust te komen en je te laten onderdompelen in een magische wereld die ik voor jou creëer.  Het is een moment waarop jij helemaal vrouw mag zijn, jij helemaal jezelf kan zijn en lekker mag ontvangen. Ik help jou om weer in contact te komen met jouw lichaam, de verbinding tussen hoofd en hart te herstellen zodat je stevig geworteld raakt en verbonden met Moeder Aarde.

 


Dit doe ik door:

- te werken met de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht
- kruiden, etherische oliën
- zintuiglijke prikkeling: muziek, drum, zacht licht, heerlijke geuren en zachte aanraking (enkel met toestemming van jou)
- een gezichtsmassage (met lotion) en/of een voetenmassage met een massageolie
- zachte, mooie muziek
- edelstenen
- werken met de energie uit de Bron (de Bron die Liefde is)
- de zegening van de Moeders (Matronen)
- te werken met sjamanistische technieken zoals: energieveld reinigen, aarding verstevigen, blokkades verwijderen, werken met Grote Ziel, hierbij gebruik ik soms rook, ratel of mijn drum


 

 

20190716_123336_1563275880271(1).png


Hoe het gaat:
 

Van te voren boek je een behandeling door het invullen van het contactformulier. Ik neem dan contact met je op om een tijd en datum af te spreken. Dit kan overdag maar ook 's avonds zijn. De sessie duurt altijd een uur en kost altijd € 45 euro (excl. btw) inclusief hapje, drankje en eventuele olieën. Mijn praktijk ligt in het lieflijke dorpje Haastrecht, aan de rand van het bos. Je kunt op de oprit parkeren.

Wanneer je binnenkomt wordt je al direct in de watten gelegd; je krijgt een lekker kopje thee of verse eigengemaakte limonade met een heerlijk (veganistisch) hapje. In de ruimte brandt zacht licht en je mag plaatsnemen in de stoel.  Hier kan je even landen en maken we kennis met elkaar. Je kan even je verhaal doen. Wie je bent en hoe je je voelt. Ik luister naar je zonder oordeel of met oplossingen te komen (tenzij je dit van me vraagt). Ik maak verbinding met jou en ben er helemaal voor jou, zonder dat mijn eigen ego ertussen komt. Ik vraag ook aan jou of je het goed vindt dat ik je aanraak tijdens de sessie en of er dingen zijn die belangrijk voor mij zijn om te weten, zoals ernstige psychische of lichamelijke klachten of misschien heb je nog vragen aan mij voor we beginnen. Ik zet dan alles klaar terwijl jij rustig jouw drankje opdrinkt.

Als jij je helemaal klaar en veilig voelt, mag je op de behandeltafel gaan liggen (gewoon met je kleren aan) en je krijgt een zachte deken over je heen zodat je het lekker warm hebt en leggen we kussentjes of handdoeken zo, dat je helemaal lekker ligt. Tijdens de sessie hoef jij niks te doen, je ligt met je ogen dicht of open en laat het lekker over je heen komen. Ik vertel bij alles wat ik ga doen dus je hoeft niet bang te zijn dat je van iets schrikt. Het is ook allemaal niet zo serieus, er mag ook gelachen worden! Dat is ontzettend ontspannend. Je mag zelf aangeven wat je fijn vindt, misschien wil je graag een massage, misschien merk je een klacht waar je wil dat ik aandacht aan besteed door middel van het reinigen van jouw energieveld of wil je graag dat ik je leer beter te ademen om zo diep tot rust te komen of heb je graag voetmassage met specifieke kruiden. Het is helemaal aan jou, jij hebt de regie en ik ben er voor jou om je te helpen tot die diepe rust te brengen en weer helemaal geworteld te voelen in jouw lichaam, om je opnieuw krachtig te verbinden met jouw buik- en bekken, met jouw lichaam, zodat deze je weer ten volle kunnen helpen met alle dagdagelijkse bezigheden en diep verbonden met de Grote Moeder voel je je opnieuw gesterkt.

 

Na afloop krijg je de tijd om even rustig weer bij te komen, krijg je weer iets lekkers te drinken om eventuele afvalstoffen af te voeren, en om aan te geven hoe je je voelt. We spreken nog even na, misschien wil je ook wat tips en oefeningen mee naar huis toe nemen om deze verbinding ook thuis sterk te kunnen houden, die geef ik je met alle liefde. Misschien wil je wel nog een sessie afspreken voor om de zoveel tijd, of heb je iets waar je een coachingssessie aan wilt besteden met mij, bijvoorbeeld in de natuur... En, daarna ben je weer op weg naar huis, helemaal nagloeiend en warm vanbinnen...

Heb jij er behoefte aan om eens lekker in de watten gelegd te worden op een manier die aansluit bij jouw spirituele overtuiging, jouw vrouw-zijn en om jezelf weer eens goed geworteld in je lichaam te voelen zodat je je weer zekerder voelt over jezelf, je je rustiger voelt, minder angsten ervaart bij iemand die jouw wensen meeneemt, die jouw grenzen respecteert en jou je veilig en geaccepteerd laat voelen?
Stuur dan een mailtje via het contactformulier op deze website om een afspraak in de plannen!


 

20190715_214655_1563276464912.png
De praktijk overdag
De praktijk 's avonds